13th January 2022 - Comments Off on Opstart af terapigruppe for unge voksne

Opstart af terapigruppe for unge voksne

Jeg opstarter i marts/april en terapigruppe for unge voksne mellem 20 og 30 år.


Gruppen henvender sig til dig, der ønsker at undersøge og arbejde med nogle af de besværligheder og udfordringer, du bakser med i dit liv. Det kan fx være, at du synes, det kan være svært at finde rundt i studie- og/eller arbejdsliv, det at være flyttet hjemmefra, forholdet til familie, venner og kærester. Eller det kan være, at du oplever, at besværlige og tunge følelser som fx tristhed, usikkerhed, tvivl, angst eller ensomhed fylder for meget.
Terapigruppen er et fortroligt rum, hvor du kan dele noget af det, der føles tungt og svært, med de andre i gruppen. Terapigruppen er et trygt rum, hvor du kan arbejde med at forstå dine egne reaktioner og roller i forhold til andre mennesker. Terapigruppen er et undersøgelses- og øverum, hvor du har mulighed for at få øje på, udforske og afprøve nye måder at byde ind i relationer på.


Terapigruppen vil bestå af 5-8 deltagere.
Gruppen mødes 3 tirsdage om måneden fra kl. 16.00 – 17.30 i Århus midtby - bortset fra ferier. (opstart marts eller april, afhængigt af, hvornår gruppen kan etableres)
Deltagelse i gruppen kan strække sig fra ½ år til flere år. Optagelse og opstart i gruppen sker efter nogle indledende individuelle og forberedende samtaler. (januar – marts)
Pris: 900 kr. pr måned.
Hvis du er interesseret eller har spørgsmål, kan du skrive en mail til mig på bentebro@outlook.dk eller en sms på 52748935.

Published by: bente_admin in Uncategorised